HS_109_R5Q9269 - resize.jpg

Track & Trace

K. Hansen Transport tilbyder en Track & Trace løsning, der gør det muligt for vores kunder at spore deres forsendelser online på colliniveau. Det kan ske gennem vores webbooking, og på sigt via vores hjemmeside.

Forsendelserne scannes gennem hele forsendelsesflowet fra afhentning hos vores kunde, til ankomst på vores terminal, ved udlæsning på udgående bil, og ved levering hos modtager. Det giver vores kunder mulighed for hele tiden at undersøge, hvor langt deres gods er kommet på deres vej til modtager samt en lang række øvrige detaljer om transporten.

Scannerne opdaterer løbende, så detaljerne omkring transporten er tilgængelige umiddelbart efter scanningen er foretaget.

Ved levering kvitterer modtager på scanneren, så det er muligt at få vist en E-POD via webbookingen. Og i de tilfælde, hvor vores kunder giver os mulighed for at levere uden kvittering, tages et billede af leveringen, som dokumentation for at godset har været fysisk tilstede på adressen. Det er specielt velegnet ved levering til byggepladser, private modtagere m.m. Se eksempel på billedet til højre.

 

 

undefined

Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/