Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes
Park Alle 14.jpg

Ledige jobs hos K. Hansen Transport AS

Vi er en dansk transport- og logistikvirksomhed i konstant udvikling, og modtager gerne henvendelser fra kvalificerede personer inden for alle vores funktionsområder.

K. Hansen Transport tilbyder
Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold, en udfordrende hverdag, hvor vi stiller krav til den enkelte, og et godt arbejdsklima med gode kolleger - samt en løn, der modsvarer de stillede krav. Vi har i virksomheden et meget højt informationsniveau og der afholdes minimum tre årlige personalemøder. Den faglige udvikling foregår gennem dine alsidige daglige arbejdsopgaver samt løbende tilbud om efteruddannelse. Den sociale udvikling varetages gennem en årlig julefrokost samt fester og arrangementer, som festudvalget planlægger.

K. Hansen Transport som arbejdsplads
K. Hansen Transport er en meget serviceminded virksomhed, hvor kunden altid er i fokus. Det er en døgnåben virksomhed med et højt aktivitetsniveau og en rigtig god team-spirit. Vi arbejder for en lang række attraktive kunder og dækker alt fra stykgodstransporter, dag- og natdistribution, krantransporter, silotransporter, kurertransport, lagerhotelopbevaring og handling samt totale logistikløsninger.

 

JOBTYPER HOS K. HANSEN TRANSPORT AS

Herunder præsenteres de forskellige jobtyper, vi tilbyder hos K. Hansen Transport AS, og de kvalifikationer, som kræves. For alle chaufførjobs er det et krav, at du har kørekort til CE, gerne truck-kort og ADR-bevis, kan fremvise en ren straffeattest, har en god fysik, er stabil og præsentabel. Samtidig skal du arbejde selvstændigt og være fleksibel mht. arbejdstider og overarbejde.

Det skal understreges, at vi ikke nødvendigvis søger nedenstående jobs besat, men vi modtager altid meget gerne henvendelser fra personer, som måtte have interesse i en fremtidig ansættelse hos os.

Stykgodschauffører
Transport af stykgods i Trekantområdet samt afhentning af gods fra vores kunder i lokalområdet.

Distributionschauffører
Vores distributionsture foregår i faste rutesystemer, og du tildeles en fast distributionsrute.

Natchauffører
Størsteparten af de transportopgaver, vi udfører om natten, er transport mellem fordelingslagre i Danmark. Bilen læsses hos kunden/på vores terminal, hvorefter du flytter traileren til et givet lager, tømmer og læsser eventuelt gods med retur.

Kranchauffører
Vi råder over kranbiler med fastmonterede kraner i forskellige størrelser, som udfører alsidige kranopgaver i DK. Krancertifikat er et must, og erfaring med krankørsel fra tidligere ansættelser er en klar fordel. 

Truckchauffører
Vi udfører distribution i hele Danmark med medbringertrucks. Bilerne kører hele ugen (mandag - fredag), så du skal være indstillet på at overnatte i bilen.   

Terminalmedarbejdere
På omlæsseterminalen
bliver vores biler af- og pålæsset to gange i døgnet. I morgentimerne oplæsses stykgodsbilerne, mens distributionsturene oplæsses om natten. Terminalen er døgnbemandet, og stort set alle ansatte på terminalen har individuelle arbejdstider.

Lagerhotelmedarbejdere
På lagerhotellet varetages af- og pålæsning, handling, plukkeopgaver af kundernes
gods.

Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/

billiga fotbollströjor online
billiga fotbollströjor online