Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Vores værdier

15-05-2020

Vi er stolte af vores klassiske dyder! Omhyggelighed og faglig stolthed. Dyder der gennem fire generationer og siden 1896 har gjort os til den moderne transportvirksomhed vi er idag.

Vi kalder det F.O.R.S.K.E.L.

Nedenfor gennemgår vi hvad vi mener med forskel, og gør det let for dig som kunde at huske, hvad vi mener med at det er vores ansvar.

 

Faglig stolthed

Vi ved hvordan man gør! Vi går op i vores arbejde, og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Det man kan lide, er man også god til.

 

Omtanke

Vores arbejde kræver nærvær. De mange forskelligartede opgaver vi udfører, kræver erfaring og overblik. For opgaverne skal ikke bare løses. De skal løses på en god og sikker måde.

 

Respekt

Respekt for opgaven. Respekt for forretningen. Respekt for kollegerne. Respekt for dig selv og dit arbejdsmiljø. Vi er et team, der sammen kan løfte opgaver.

 

Social ansvarlighed

Vi er åbne og fordomsfrie. Vi er opmærksomme på, at vi er en del af omverdenen, og skal respekteres af alle. Selvom vores biler udleder CO2, er vi miljøbevidste omkring alt i vores hverdag. Arbejdsmiljøet er også utrolig vigtigt for os - uden vores medarbejdere, er vi ingenting!

 

Kvalitet

Der er mange konkurrenter på markedet. Derfor er det vigtigt aldrig at gå på kompromis. Vi er åbne og ærlige i kommunikationen undervejs. En opgave er ikke løst, før alle er tilfredse.

 

Engagement

Vi vil gerne ud at arbejde, for her har vi det bedst. Og vi bliver motiverede af at møde udfordringer. For vi ved, at vi kan løse dem og gå stolte hjem.

 

Lovlydighed

Loven gælder for alle. Og den er naturligvis et grundlad for hele vores virksomhed. Vi kan ikke lide folk der snyder. Vi vil vinde fordi vi er dygtige og respekterede, aldrig ved snyd.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/