Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Stormøde hos K. Hansen Transport AS

15-03-2017

Lørdag d. 11. marts 2017 blev det årlige fælles personalemøde for medarbejdere hos K. Hansen Transport AS afholdt. Mødet er en kærkommen lejlighed for ledelsen til at samle alle medarbejdere på kryds og tværs af kørslen, terminalen, lagerhotellet, værkstedet og administrationen til en samlet orientering om, hvor firmaet er på vej hen. Der er udarbejdet en strategiplan frem til 2018, og det var glædeligt at kunne konstatere, at hovedparten af delmålene for 2016 er blevet opfyldt og gennemført. Et delmål for 2016 har været at etablere "K. Hansen dreamteam". Et team bestående af de bedste medarbejdere, som alle

arbejder i samme retning og efter vores fælles værdier om at gøre en FORSKEL. Firmaet står nu derfor stærkt, og vi er klar på de spændende udfordringer, som venter.

En konsulent fra Codan Forsikring rundede mødet af med en præsentation af projekt SKADESSTOP, som er igangsat hos K. Hansen Transport AS. Et projekt, som skal sætte fokus på skader og uheld samt give medarbejderne nogle gode værktøjer til at undgå skader. Mødet blev afsluttet med en forfriskning og en god stemning blandt medarbejderne efter en inspirerende lørdag formiddag.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/