Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Opstart af K. Hansen Transport Seniorklub

09-11-2017

Det har længe været et ønske hos K. Hansen Transport at få etableret en seniorklub for de medarbejdere, der går på efterløn/pension fra K. Hansen Transport, samt de medarbejdere, som er fratrådt hos K. Hansen Transport med høj anciennitet.

Tidligere bogholder Ulla Teilmann, som i sommers gik på pension efter 45 års ansættelse, har været primus motor bag dette projekt, og onsdag d. 8. november 2017 blev den første sammenkomst i K. Hansen Seniorklub gennemført.

16 tidligere medarbejdere har meldt sig til arrangementet. Flere tidligere medarbejdere havde ytret interesse for seniorklubben, men var desværre forhindret på denne dag.

Arrangementet blev afholdt hos K. Hansen Transport på Park Allé 18. Et hyggeligt arrangement med gensyn med mange tidligere medarbejdere, og snakken gik lystigt.

Seniorklubben blev enige om, at de fremover skal mødes 2 x årligt, og hvordan foreningen fremover vil udvikle sig, bliver spændende at følge. 

Er du tidligere medarbejdere hos K. Hansen Transport, og har du lyst til at være en del af K. Hansen Seniorklub, er du meget velkommen til at kontakte Ulla på mail ullateilmann@vejen-net.dk eller mobil 2423 4716.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/