Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

K. Hansen Transport AS tilbyder gode arbejdsforhold for seniorer

27-04-2017

Der er for tiden meget fokus på og snak omkring ældre på arbejdsmarkedet. Regeringen taler om, at pensionsalderen skal sættes op, hvilket skaber stor debat. Dagbladet B.T. bragte onsdag d. 12. april 2017 en artikel omkring ældre i arbejde, og om hvordan holdningen i det hele taget er blandt seniorerne på arbejdsmarkedet.

B.T. besøgte i den forbindelse K. Hansen Transport AS for at tage temperaturen på ovenstående debat i vores virksomhed. Vi ønsker at have de bedste medarbejdere i branchen, og vi ønsker ligeledes at fastholde disse gode medarbejdere i mange år. Hos K. Hansen Transport AS er

hele 24 af de 150 ansatte over 50 år. Dem gør vi noget ekstra for at fastholde, hvilket medarbejderne sætter stor pris på. Ældre chauffører kan for eksempel få lettere ture med knap så mange modtagere. De kører med større mængder, men skal ikke ud og ind af bilen 25 gange på en dag. Direktør Jakob Wiborg Hansen udtaler bl.a.: "Vi har to chauffører, der kører på sådanne ordninger. De er super stabile. Den ene har været her i 30 år. Han har været med til at skabe vores kultur, og har K. Hansen i blodet".

Læs hele artiklen her


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/