Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Farvel til en æret og højt værdsat medarbejder - Ulla Teilmann

15-06-2017

45 års ansættelse i den samme virksomhed - det er der ikke mange mennesker, der kan prale af. Men det kan bogholder Ulla Teilmann fra K. Hansen Transport AS.

Ulla blev ansat i firmaet d. 19. juni 1972 som kontorassistent, hvor Kristian Hansen, 2. generation i firmaet, var bag roret. Administrationen omfattede den gang 3 ansatte med en kørselschef som daglig leder. Derudover var der ansat 15 chauffører, som Ulla bl.a. lavede løn til. Endvidere førte Ulla firmaets bogholderi med debitor- og kreditorkartotek med kassekladder og manuelle kartotekskort.

I januar 1973 blev Karsten Hansen ansat i firmaet som 3. generation og overtog firmaet d. 1. maj 1974. Op igennem 70'erne og 80'erne voksede firmaet, og Ullas ansvarsområder samtidigt, da hun havde evner, vilje og "nysgerrigheden" til at følge udviklingen på økonomi-området. I 1975 fik firmaet indført EDB via telefonopkald til vores revisor, og hvor vi fik månedlige råbalancer, budgetter og styringsværktøjer, som vi ikke tidligere havde haft, og hvor Ulla gik foran med udvikling på økonomi-området.

Først efter ca. 35 års ansættelse fik Ulla en økonomichef, Jakob Wiborg Hansen, som overordnet, og firmaet havde da 115 medarbejdere.

Udover daglige opgaver har Ulla haft en "uformel" HR-funktion, da rigtig mange af vores medarbejdere har betroet sig til Ulla om både firmamæssige og private forhold og aldrig gået forgæves.

Endvidere har Ulla været formand for vort festudvalg/personaleforening i ca. 30 år, hvor hun har udvist et stort engagement, både i og udenfor arbejdstiden. Ulla tog bl.a. sammen med vor tillidsmand initiativ til

undefined

3F's kåring af Årets Arbejdsplads, hvor vi på landsplan fik en 3. plads i 2001.

Ulla har været én af vores vigtige kulturbærere i familiefirmaet K. Hansen Transport AS, hvor hun har arbejdet under 3 generationer, da Jakob Wiborg Hansen overtog firmaet for 5 år siden. Ulla har endda været barnepige for Jakob som ganske lille.

Ulla har sidste arbejdsdag mandag d. 19. juni 2017, hvor der bliver afholdt reception på kontoret fra kl. 15.00 - 16.00.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/