Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Kørsel med modulvogntog til Sjælland

22-12-2016

Kørselsdisponent René Poder Sørensen har været ansat hos K. Hansen Transport AS siden august 2016. René har tidligere arbejdet som selvstændig vognmand, og han har derfor en stor erfaring indenfor transport og det at drive en vognmandsforretning. Dette kommer både K. Hansen Transport og ikke mindst vores kunder tilgode.

Selvom René allerede kender en masse til transportbranchen og dagligdagen omkring dette, har han alligevel været på tur sammen med distributionschauffør, Casper Nordbeck for at lære endnu mere omkring hverdagen for chaufførerne hos K. Hansen Transport. Casper kører modulvogntog (25 m) til Sjælland hver dag, og René fortæller om turen:

"Vi startede turen mod Sjælland kl. 03.30, hvor vi kørte med modulvogntog (25 m). Traileren sætter Casper hver dag et sted på Sjælland til en af vores lokale biler på Sjælland, som sørger for at levere godset til vores kunder. De har så den tomme trailer med fra dagen før, som Casper tager med retur til Vejen om eftermiddagen. I løbet af dagen havde vi ca. 15 leveringer/afhentninger i Københavnsområdet. Jeg var bl.a. inde og hilse på vores daglige kontaktpersoner ved PostNord i Brøndby. Det var rart at få sat ansigt på dem, som man taler med i telefonen til dagligt. Casper er en meget effektiv og dygtig chauffør, som kender sit område rigtigt godt. Det giver et godt flow i hans arbejdsdag, og kunderne bliver mødt af en chauffør, som har styr på tingene. Vi sluttede dagen i Vejen ved 15.00-tiden".


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/