Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Artikler om K. Hansen Transport AS

14-10-2015

Der har hen over efteråret været mange positive historier at fortælle fra K. Hansen Transport AS, og der har været bragt forskellige artikler i et bredt udvalg af medier.

FOKUS PÅ ORDBLINDHED

K. Hansen Transport AS satte i starten af 2015 fokus på ordblindhed og indgik et samarbejde med AOF Sydjylland med henblik på opkvalificering af medarbejderne. Lastbilmagasinet bragte i september måned en artikel omhandlende mekaniker Brian Thiesen, som har valgt at takke ja til tilbuddet om efteruddannelse. Læs artiklen her.

Transporttidende har i september måned ligeledes bragt en artikel om ordblindeprojektet hos K. Hansen Transport AS. I denne artikel fortælles om FDE Fondens støtte til projektet. Læs artiklen her.

GENERATIONSSKIFTET

K. Hansen Transport AS er en 119-år gammel familiedrevet virksomhed, og direktør Jakob Wiborg Hansen er 4. generation i virksomheden. Jakob har overtaget virksomheden efter sin far, Karsten Hansen, som stadig har sit virke i virksomheden. I forbindelse med overtagelsen blev der gennemført et tretrins generationsskifte, og dette gode generationsskifte har givet plads til moderniseringer i virksomheden. Børsen bragte i september måned en artikel omkring dette. Læs artiklen her

 

Jydske Vestkysten havde i slutningen af september et tillæg til avisen omhandlende Business-Syd. I en artikel herfra fortæller direktør Jakob Wiborg Hansen omkring generationsskiftet og hvilke moderniseringer virksomheden har været igennem og hvilke udfordringer dette har givet. Læs artiklen her.

STOLTE KVINDELIGE CHAUFFØRER

Magasinet Transport og Logistik bragte i starten af oktober måned en artikel omkring de 3 kvindelige chauffører hos K. Hansen Transport AS, Marie-Louise, Marianne og Rikke. Læs artiklen her.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/