Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Frasalg af KRANaktiviteterne

19-04-2022

K. Hansen Transport A/S giver KRAN-stafetten videre

 

Vi har taget en stor og svær beslutning, som forretningsmæssigt er optimal.

Vi har frasolgt vores kranaktiviteter til BMS A/S.

Beslutningen er taget efter længere tids overvejelser. Baggrunden herfor skal ses i, at krantransportområdet har rykket sig længere og længere væk fra vores kerneforretningsområder. Derfor er vores vurdering, at kranområdet udvikles bedre udenfor K. Hansen Transport A/S.

Kran har været en del af vores dna i rigtig, rigtig mange år, så det er derfor ikke uden en klump i halsen, at vi udskiller dette forretningsben. Vi har et godt kran-brand, vi har knalddygtige medarbejdere både som chauffører og disponering, og vi har noget flot grej med gode kapaciteter.

Men foran os ventede en hård opstigning for at nå de kranmæssige mål, som vi havde sat os. Og hertil er vores vurdering, at vi aldrig vil kunne ’danse’ med de store kranaktører, hvorfor en overdragelse til en af branchens bedste er vurderet som det bedste scenarie for medarbejdere og kunder.

7 kran-medarbejdere og 7 kranbiler med tilhørende efterløbere overdrages den 01. maj 2022 til BMS A/S. Vi er målrettet gået efter et samlet salg for at sikre de bedste betingelser for at fastholde gode jobs for vores kompetente medarbejdere.

Vi har indgået en partnerskabsaftale med BMS A/S, hvor de fremadrettet – eventuelt i samarbejde med K. Hansen Transport A/S – kan løse de kranopgaver, som vi fastholder.
Vores salgsafdeling vil kontakte dig som kunde herom.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/