Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Driver of the Month - Michael B. Olesen

27-02-2018

Distributionschauffør Michael B. Olesen fra K. Hansen Transport AS har opnået Scania Driver Academy's eftertragtede udmærkelse som "Driver of the month".

Scania Danmark skriver følgende på deres Facebook-side https://www.facebook.com/scania.danmark/posts/1632266123519881:0:

"Driver of the Month - Michael B. Olesen.

Et stort tillykke til Michael B. Olesen fra K. Hansen Transport, som har opnået Scania Driver Academy's eftertragtede udmærkelse som Driver of the Month. For at opnå udmærkelsen, skal chaufføren modtage Driver Coaching hos Scania og køre med 6 grønne A’er i 6 måneder på hans coaching rapport, hvilket Michael har. Michael kører en Scania G410 trækker fra Vejen og rundt i  Vestjylland med styk- og pallegods.

Læs Michaels historie:
Michael er 36 år og har været ansat hos K. Hansen Transport i mere end 14 år. Han kom i lære og blev udlært lastbilchauffør hos K. Hansen. For en del år siden besluttede K. Hansen at investere i Scanias Ecolution program, hvilket bl.a. indeholder Driver Coaching. K. Hansen Transport har ca. 30 chauffører, som deltager i Scanias Driver Coaching.

Da Michael fik at vide, at han skulle modtage Driver Coaching fra Scania var han fra starten meget positivt indstillet. Men hvad Michael ikke vidste på dette tidspunkt var, hvilken kæmpe personlig udfordring han stod overfor. ”Det kræver først og fremmest, at du bruger tid på at lærer din Coach at kende og omvendt, samt at man får opbygget et tillidsforhold til hinanden, for at jeg forstår min Coach, og at han forstår min kørsel. Da den var på plads, begyndte de første resultater at komme hurtigt,” fortæller Michael.

”I starten kunne jeg hurtigt se en brændstofbesparelse, hvilket var til stor glæde for mit C02-udslip, samt en pengebesparelse for firmaet. Driver Coaching var meget stressende i starten af forløbet, fordi der er så mange parametre ved min kørsel, som jeg skulle have fokus på. Det tog lang tid at ændre min kørestil, men da jeg begyndte at se fremgang på de forskellige parametre, synes jeg det var sjovt. De mange ændringer jeg havde foretaget i sammenråd med min Coach, var pludselig blevet en vane. Det var en super positiv oplevelse for mig, for nu kunne jeg koncentrere mig om de sidste parametre, som manglede at blive grønne,” forsætter han.

undefined

Michael synes, at konkurrencer internt mellem chauffører gør det sjovt at gå på arbejde: ”Jeg er et konkurrence menneske og derfor begyndte vi internt i K. Hansen at konkurrere mod hinanden. Jeg havde bl.a. en konkurrence kørende med en kvindelig chauffør. Det var super sjovt – hvor præmien var, at taberen skulle give den anden en pose blandet slik. Det var ikke en stor præmie, men det var en rigtig sjov og skæg periode, for vi kæmpede hårdt for at vinde den store pose slik. Og ingen af os ønskede at tabe,” siger han.

”Påløb og fartpilot har været de største udfordringer for mig. Rullemodstanden, vindforhold og det at skulle være forudseende hele tiden. Men Søren har været en stor hjælp, han er dygtig og meget professionel, og så er han super til at lære fra sig,” slutter han.

Michael modtager et gavekort på 500 kr. fra Scania.

Vi ønsker Michael og K. Hansen Transport tillykke med det flotte resultat."


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/