Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Personaleændringer hos K. Hansen Transport AS

01-11-2017

På vores driftskontor er der sket forskellige personalemæssige ændringer. Pr. 18. september 2017 tiltrådte disponent Nicholai Madsen. Nicholai har nu været hos os en måned og er kommet godt ind i håndteringen af distributionsbilerne til Sjælland og Fyn.

I mandags, d. 30. oktober 2017, havde Rasmus Bruun Korsgaard første arbejdsdag som elev i disponentgruppen. Rasmus vil de næste 3 år blive uddannet og dygtiggjort i logistikkens verden, og han vil hjælpe med at betjene vores kunder, bl.a. med kundeservice, telefonbetjening og ordreregistrering.

Pr. 1. november 2017 tiltrådte disponent Michael Sandholdt Jensen. Michael skal fremadrettet håndtere vores distributionsbiler i Jylland sammen med Simon. 

 

Desværre har vi måttet sige farvel til disponent René Poder Sørensen. Rene har valgt at genoptage sit tidligere erhverv som selvstændig vognmand, og hans indsigt og erfaring fra netop dette område, vil blive et stort savn på driftskontoret. Vi ønsker imidlertid René et stort held og lykke fremover, og vi siger tak for det gode samarbejde som vi har haft.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/