Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Nye biler med fokus på chaufførkomforten hos K. Hansen Transport AS

15-03-2017

I januar 2017 rullede to nye Scania R450 lastbiler ind på pladsen hos K. Hansen Transport AS og i marts måned følger to nye DAF XF Super Space Caps. Valget af de nye biler er truffet i samarbejde med chaufførerne i firmaet. Chaufførerne tilbringer i sagens natur rigtig mange timer i førerhuset, hvorfor det er vigtigt, at deres arbejdsplads fungerer optimalt for den enkelte chauffør. Fire chauffører har gennem nogle måneder deltaget i arbejdet med at vælge bilmodeller og indretning.

Per Kristiansen, som har været chauffør i 18 år - heraf de 10 år hos K. Hansen Transport AS fortæller: "Der er for eksempel flere størrelser førerhuse, hvor jeg fik lov til at vælge det største med fuld ståhøjde. Desuden har jeg kunne vælge indretningen med skabe og skuffer, støttebensplader og placeringen af tilslutningen til anhænger. Det er første gang jeg har oplevet at have haft indflydelse på indretningen af min arbejdsplads, og det har været en positiv oplevelse".

Hos K. Hansen Transport AS er medarbejderne vores ambassadører ude i marken, og det er vigtigt for os at kunne fastholde de bedste medarbejdere i branchen, hvorfor vi ønsker at gøre dem til en endnu større del af virksomheden.

undefined


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/