Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Mød en medarbejder - driftsassistent Anders Lauritsen

08-02-2017

Driftsassistent med mangeartede opgaver

Anders har været ansat hos K. Hansen Transport AS i næsten 1 1/2 år. Anders har forinden prøvet lidt forskelligt. Efter handelsskolen blev Anders kortvarigt smed, og han prøvede også at arbejde på en møbelfabrik. Han startede herefter en uddannelse som data fagtekniker, men dette stoppede efter kort tid pga. dårlige arbejdsforhold. Anders startede herefter ved TNT, hvor han startede med at sortere pakker ved et pakkebånd. Da Anders stoppede et par år senere, havde han en stilling med personale ansvar og en blød kontorstol. Anders stoppede ved TNT pga. et tilbud fra en tidligere kollega om at starte ved Transportgruppen og være udliciteret til LMG Kolding, hvor han skulle stå for læsning af Transportgruppens trailere. Derudover var Anders med til at sikre korrekt opmærkning og pakning af gods fra LMG ansatte. Efter et par år blev Anders flyttet til kontoret i Taulov, hvor han primært sad med kundeservice og IT-løsninger. Ved slutning af hans ansættelse ved Transportgruppen sad han på det lille kontor i hal 3 og havde kun Schenker som hans arbejdsdag. Anders havde lyst til at prøve noget nyt og flyttede til Aalborg, hvor han blev ansat ved Aalborg Gods. Anders startede med at servicere deres største kunde, og efter et par års ansættelse stod han for afhentninger af alt deres gods og disponering af gods uden for deres normale område, og alt andet fra IT til skader. Anders flyttede herefter til Vejle, og nu er han her.

Hvad er en typisk arbejdsdag for dig?

Min arbejdsdag starter omkring kl. 9.00, hvor jeg starter dagen med at gå igennem manco fragtbreve til lokalområdet. Derudover er der ikke 2 dage, der er ens, og min arbejdsdag indeholder rigtig mange forskellige arbejds-opgaver. En stor del af min tid går med kundeservice samt hjælp til mobiltelefoner og IT, både internt og eksternt i huset. Jeg hjælper Flemming med forskellige opgaver, taster fragtbreve, udskriver labels, følger op på vores scanninger og udarbejder leveringsstatistikker. Når der kommer nye medarbejdere, tager jeg imod disse og sørger for de praktiske ting omkring deres ansættelse. På samme måde tager jeg hånd om de praktiske ting, når der er medarbejdere, der rejser.

Hvad gør dig glad for at gå på arbejde?

Det gør mig glad for at gå på arbejde, når dem omkring mig er glade, og det gælder kollegaer og kunder. Det bedste ved K. Hansen Transport AS er uden tvivl de mennesker, som jeg får lov til at arbejde sammen med hver dag.                   

Hvad er din stærkeste og svageste side?

Min stærkeste side er, at jeg kan snakke med de fleste og har en del erfaring at trække på. Min svageste side er, at jeg ikke altid husker lige godt.   

Hvad inspirerer dig til at gøre en ekstra indsats?

Det inspirerer mig at gøre en ekstra indsats, hvis jeg kan se, at det betyder noget på lidt længere sigt.                           

Hvad er succes for dig?

Succes for mig er, at stå glad op om morgenen og gå tilfreds i seng om aftenen.

Hvad inspirerer dig til at gøre en ekstra indsats?

Det inspirerer mig at gøre en ekstra indsats, hvis jeg kan se, at det betyder noget på lidt længere sigt.                           

Hvad er succes for dig?

Succes for mig er, at stå glad op om morgenen og gå tilfreds i seng om aftenen.

Har du et motto?

Alle laver fejl. Det vigtige er at lære af dem.                           

Hvad kan irritere dig?

Ubegrundet brok og urimelig opførsel samt mangel på forståelse kan irritere mig.

Hvem er dit forbillede/dit idol?

Min far.

undefined

 


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/