Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

K. Hansen Transport AS vellykket i luften med nyt telefonsystem

01-11-2017

Onsdag d. 25. oktober 2017 gik K. Hansen Transport i luften med det nye telefoni-system, Skype-for-Business. Det har længe været et ønske at få samlet alt telefoni i én samlet klynge, så vi kunne opnå store forbedringer af vores telefoni, både internt og eksternt. Der var derfor store forventninger til den nye løsning, der gerne skulle give en mere skarp telefonbetjening samt reducere de interne kald, så der kunne blive mere kapacitet til at servicere vores kunder. 

Opstarten af Skype-for-Business forløb efter planen, og efter en uge i luften er vi meget glade for vores nye telefoni-system. Der er dog fortsat nogle interne tilretninger, som skal forbedre den interne brug medarbejder-til-medarbejder.

 

Har du imidlertid som kunde oplevet uhensigtsmæssigheder i forbindelse med det nye telefoni-system hører vi rigtigt gerne fra dig. Vi vil meget gerne have feedback, hvis der måtte være ting omkring vores telefoni, som ikke fungerer optimalt, så vi kan optimere dette.  

 

Feedback gerne til din sædvanlige kontaktperson eller direkte til Anders Lauritsen på mail al@kht.dk eller dir. tlf. 76 96 06 67.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/