Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Flot international hæder til 3 chauffører hos K. Hansen Transport AS

04-12-2017

Vognmandsorganisationen IRU er en overordnet organisation, der blandt andet varetager vejtransportens interesser på internationalt plan. Organisationen har 178 nationale medlemsorganisationer i 74 lande.

Én gang årligt forestår IRU en uddeling af et æresdiplom til chauffører, der har ydet en særlig indsats for deres vognmand. For Danmarks vedkommende drejer det sig om en årlig pulje på 10 æresdiplomer.

Kriterier for at modtage et IRU æresdiplom er:

  • Chaufføren skal have kørt 1 million km
  • Chaufføren skal have været ansat som professionel lastbilchauffør i mindst 20 år, heraf de seneste 5 år hos den aktuelle vognmand
  • Chaufføren må ikke have været impliceret i hverken alvorlige trafikulykker eller alvorlige overtrædelser af gældende færdselslove
  • Sidst, men ikke mindst, stilles der krav om, at chaufføren lever op til moderne krav om almen god opførsel

Jakob Wiborg Hansen og Henning Stage

undefined

Udvælgelsesproceduren foregår på den måde, at vognmanden indstiller chaufføren ved at sende oplysninger om de krævende kriterier til den danske transportorganisationen ITD.

ITD sender efterfølgende informationerne til IRUs hovedkontor i Geneve i Schweiz, hvor en komité tager beslutning om, hvem der skal tildeles IRUs æresdiplomer.

Hos K. Hansen Transport AS har ikke mindre end 3 dygtige og anerkendte chauffører i virksomheden modtaget IRUs æresdiplom i 2017. Det drejer sig om Henning Stage (28 års ansættelse), Bjarne Pedersen (22 års ansættelse) og Brian Andersen (14 års ansættelse).

Vi ønsker et stort tillykke til Henning, Bjarne og Brian, og vi siger et stort tak for deres kæmpestore engagement og indsats på daglig basis i virksomheden. Det er af stor vigtighed for en virksomhed som K. Hansen Transport AS at have så gode chauffører til at servicere vores kunder og varetage chaufførhvervet på fornemste vis.

Brian Andersen og Bjarne Pedersen

undefined

 

 

 

 

 

 

 


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/