Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Personalenyt hos K. Hansen Transport AS

05-08-2016

Vores kørselsdisponentelev Simon Vestersager Blichfeldt er d. 3. august 2016 blevet udlært kørselsdisponent. Vi ønsker Simon et stort tillykke med uddannelsen, og det glæder os, at Simon fortsætter hans virke her hos K. Hansen Transport AS.

Mandag d. 8. august 2016 starter Theis Hoffmann som speditørelev. Theis efterfølger dermed Simon, som netop er blevet færdigudlært kørselsdisponent.

Ligeledes mandag d. 8. august 2016 starter Rene Poder Sørensen som kørselsdisponent. Rene er kendt i huset, hvor han tidligere har været ansat som chauffør. Rene er ligeledes tidligere selvstændig vognmand, men har en drøm om at blive disponent, hvilket nu bliver indfriet hos K. Hansen Transport AS. Rene vil afløse Eddie Bolding Pedersen, idet Eddie primo august flytter ind i Salgsafdelingen, hvor han ser frem til at arbejde med salgsrettede opgaver.

Samarbejdet med vores transportkonsulent igennem mange år, Poul Egelykke, er ophørt pr. 30. juni 2016. Poul har ydet en stor indsats i forbindelse med kundeservice og salgsarbejde, og vi takker Poul for mange års engageret indsats. Poul har været tilknyttet virksomheden som part-time konsulent, og idet der ønskes endnu mere fokus på kundeservice og salgsarbejde, vil der fremafrettet være en fuldtidsstilling til at varetage denne opgave. Og Poul fratræder, da han ikke har ønsket en fuldtidsstilling.

Desværre har vores afregningsassistent Maibritt Lønne valgt at stoppe i Afregningsafdelingen pr. 31. august 2016. Vi har været utrolig glade for Maibritt's store indsats her i virksomheden, og vi ønsker hende held og lykke fremover. Vi er i gang med at søge en afløser for Maibritt.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/