Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Kraner op til 42 tonmeter

03-09-2015

K. Hansen Transport AS har igennem mange år opbygget et speciale i krantransporter og kranarbejde med kapacitet op til 42 tonmeter (27 meters rækkevidde). Stor løfteevne og lang rækkevidde er en fordel f.eks. ved arbejde på byggepladser. Dermed bliver man uafhængig af f.eks. truck og byggekraner, og der kan herved spares mange timers manuelt arbejde.

Vi leverer dag-til-dag krandistribution i hele Danmark, og vi besidder stor fleksibilitet med udfordringer og løsning af vanskelige situationer.

Afregning sker efter forbrugt fyld på bilerne.

STOR KAPACITET

Kranerne rækker op til 20 - 27 meter. F.eks. Palfinger, der 27 meter ude løfter op til ca. 450 kg eller 4,5 meter ude løfter ca. 4,5 tons. Den store 42 tonmeter kran kan på en 10 meter høj bygning sætte f.eks. byggematerialer 10 - 12 meter ind.

Læs mere om de enkelte kraner her.

undefined

BÅDTRANSPORT

K. Hansen Transport AS har desuden stor erfaring i optagning og søsætning af både op til 5,5 tons samt transport af både på specialbygget trailer med kølbrønd og hydrauliske støtter. Vi har chauffører med mange års erfaring med bådtransporter i ind- og udland. Vi arbejder med et luftaffjedret køretøj, som sikrer en skånsom transport.

KONTAKT

Ved yderligere spørgsmål kan kørselsdisponenterne i kranafdelingen kontaktes:

Brian Bech Sørensen, dir. tlf. 76 96 06 55, mail bbs@kht.dk

Anette Jessen, dir. tlf. 76 96 06 53, mail aj@kht.dk


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/