Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes
Logo_1.JPG

KUNDELOYALITETSUNDERSØGELSE 2019

 

undefined

 

 

undefined


undefined

Marianne Bolander, purchaser hos Umicore Building Products Scandinavia A/S (lagerhotelkunde) siger:

"Jeg må indrømme, at vi har været meget spændte på opstarten hos K. Hansen Transport AS, da det kræver meget omhu at pakke vores produkter. Vi har ca. 500 varenr. på lager og meget ligner hinanden. Vi har rigtig meget pluk helt ned til få stk., så vi ved af erfaring, at det kan være svært at håndtere, især i starten. Men jeg må nok sige, at indtil nu har det været en utrolig god og nem start og hele teamet virker utrolig professionelt omkring deres arbejde."  

 undefined

Jes Andersen, Supply Chain Manager hos Georg Jensen Damask siger:

"Vi valgte K. Hansen Transport AS som vores transportør, idet vi ikke kun kunne gøre brug af landsdækkende dag-til-dag distribution, men ligeledes fordi K. Hansen Transport AS tilbyder lagerhotel samt tømning af vores containere. Det er en stor fordel for os, at vi i én og samme virksomhed har disse muligheder for en god og professionel håndtering af vores varer."

KUNDELOYALITETSUNDERSØGELSE 2018

 

undefined

 

 

undefined

 

undefined

Jesper Dam Buch, servicechef hos Epoke A/S siger:

"Hos Epoke har vi lidt utraditionelle varer, som ikke lige opfylder målene for en standard EUR-palle. Epoke producerer maskiner til glatførebekæmpelse og har en bred palette af produkter indenfor dette område, bl.a. sneplove, væskespredere, ladspredere, efterløbere og blandeanlæg. Transport af disse maskiner kræver stor erfaring fra de chauffører, som skal håndtere denne opgave. Vi har arbejdet sammen med K. Hansen Transport i mange år, og vi har stor tiltro til både chaufførerne og det materiel, som K. Hansen Transport gør brug af i forhold til at transportere vores forskellige maskiner. K. Hansen Transport udviser stor fleksibilitet, som er en meget vigtig faktor i vores branche".

Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/

billiga fotbollströjor online
billiga fotbollströjor online