Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Generel information om prisregulering pr. 1. januar 2021

27-11-2020

Vi står i afslutningen af et særdeles anderledes år, hvor covid-19 langt hen ad vejen har styret dagsordenen. Lykkeligvis har vi opretholdt god aktivitet, og vi er stort set – indtil nu – gået fri af sygdom i huset.

Vi kigger ind i et nyt år, der venter lige om hjørnet. Vi ser nogle ubekendte faktorer i krystalkuglen, men det er vi heldigvis vant til at håndtere, når de opstår. Der er dog også forhold, som vi ikke kan håndtere alene, og det er stigende omkostninger.

Omkostningsstigningerne er primært båret af lønninger, som reguleres af arbejdsmarkedets parter via den gældende 3-årige 3F/ATL-overenskomst 2020-2023. Herigennem imødeser vi desværre igen i det kommende år en uforholdsmæssig høj lønstigning. Vi absorberer mest muligt gennem optimeringer og procesforbedringer, men kan ikke holde vores kunder fri for en prisregulering.

Herudover er vi ramt af fortsatte infrastrukturelle trængsler, der gør, at vores chauffører bruger mange spildtimer på at holde i kø. Trængselsomkostningerne blev illustreret meget tydeligt i de første uger af nedlukningen i marts 2020, hvor der stort set kun var lastbiler på vejene.

K. Hansen Transport AS ser sig derfor nødsaget til at gennemføre en generel prisregulering pr. 1. januar 2021 med 3,6%.

Såfremt der er spørgsmål, så er jeres sædvanlige kontaktperson til rådighed.

 

Vi håber på en gensidig forståelse, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

 

Med venlig hilsen

K. Hansen Transport AS


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/