Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Mød en medarbejder - stykgodschauffør Bent Asmussen

03-10-2017

Stykgodschauffør med godt humør

Bent har været ansat hos K. Hansen Transport AS siden d. 15. april 2016 som stykgodschauffør, og tilbage i 2011 - 2012 arbejdede Bent på terminalen, primært som pladsmand.

Bent er oprindelig udlært slagter i 1986 og har i en årrække arbejdet på slagteri og som entreprenør. Derudover har Bent arbejdet som chauffør og lagermedarbejder.

Hvad er en typisk arbejdsdag for dig?

Jeg møder ind kl. 5.45, hvorefter jeg ligger min rute for dagen. Herefter læsser jeg selv min trailer, og jeg kører afsted fra virksomheden i Vejen kl. ca. 8.00. Som regel er alt gods leveret omkring kl. 14.30, og jeg starter herefter opsamling af gods på turen retur mod Vejen. Er der returgods på min vej rundt for at aflevere gods, og jeg har plads på bilen, tager jeg naturligvis dette med, når jeg holder derude.

Geografisk kører jeg en del i Kolding og derudover V. Nebel, Ågård, Gravens og Egtved. Jeg leverer bl.a. en del til butikkerne i Kolding Storcenter, og det er et dejligt sted at levere, for der er altid tørvejr! De steder, hvor jeg leverer og afhenter er alt fra produktionsvirksomheder, fabrikker, landmænd og private modtagere. Min arbejdsdag er derfor meget alsidig og en god blanding af forskelligt gods og leveringssteder. Min arbejdsdag slutter mellem kl. 17.00 – 18.30.

Hvad gør dig glad for at gå på arbejde?

Kundekontakten og gode kollegaer gør mig glad for at gå på arbejde. Det er vigtigt for mig, at der er en god omgangstone og gode bemærkninger samt kritik, hvis dette er nødvendigt.

Hvad er din stærkeste og svageste side?

Min stærke side er mit gode humør (som regel J). Jeg kan tage ansvar og løser selv problemer. Min svage side er mit temperament, da jeg af og til bliver en smule hidsig, hvis tingene driller.

undefined

Hvad inspirerer dig til at gøre en ekstra indsats?

Gode kollegaer, og når tingene bare virker og fungerer, inspirerer mig til at gøre en ekstra indsats.

Hvad er succes for dig?

Succes for mig er, når alt kører, og det går glat. Det gør det hele meget nemmere.

Har du et motto?

Stå glad op og kom glad hjem.

Hvad kan irritere dig?

Når ting ikke vil, som jeg vil samt sure og negative mennesker.

Hvem er dit forbillede/dit idol?

Min far – han havde en dejlig humor.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/