Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Nye trailere og biler til K. Hansen Transport AS

02-05-2016

I løbet af maj måned 2016 ankommer 3 nye trailere fra Brdr. Platz til K. Hansen Transport AS. Trailerne er bagdørstrailere, som primært skal bruges til kørsel med medbringertrucks. Levering med medbringertrucks gør os uafhængige af ekstern på- og aflæssegrej, og medbringertrucken gør det let at håndtere gods, hvor det er for snævert til at lastbilen kan komme frem, fx igennem små porte eller snævre gårdspladser.

Den ene trailer er ankommet i sidste uge, mens de øvrige trailere ankommer i løbet af de kommende uger. De sidste to trailere er bygget op med et blæseanlæg, hvor dyrefoder

fra big bags kan blæses direkte fra traileren og ind i en silo hos kunderne. Trailerne kan samtidig bruges til almindelig palletransport på samme tid, og dermed kan kunderne opnå flere fordele på samme tid, idet det kan foretages levering af big bags, indblæsning i silo samt almindelig pallelevering.

Udover de ovenfor nævnte trailere ankommer deri næste uge 3 nye biler til K. Hansen Transport AS. Der er tale om en ny trækker fra MAN samt 2 nye forvogne, ligeledes fra MAN. De skal alle 3 primært køre med vores modulvogntog til Sjælland.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/