Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Mød en medarbejder - stykgodschauffør Michael Højer Sørensen

22-03-2016

Stykgodschauffør, der finder en god løsning på udfordringer

Michael har været ansat hos K. Hansen Transport AS i 2 år. Michael er udlært lastvognsmekaniker og har derudover arbejdet som selvstændig tømrer og som montør på en plastfabrik. 

Hvad er en typisk arbejdsdag for dig?

Jeg har en udfordrende arbejdsdag i Stykgodsafdelingen. Min arbejdsdag starter kl. 6.00, hvor jeg selv læsser min trailer med gods fra terminalen, og jeg kører ud på min rute kl. ca. 8.00. Jeg kører med meget forskelligt gods lige fra jordbær til rumfærger, men jeg kører som oftest til de samme kunder, hvilket giver mig et stort kendskab til den enkelte kunde, og dette er en fordel for begge parter, da jeg kender til tilkørsels- og aflæsseforhold de forskellige steder. Geografisk kører jeg til Ribe og opland.

Det er rigtigt spændende, og til tider meget tidspresset at arbejde i Stykgodsafdelingen. Vi ved først om morgenen, hvad dagens program byder på, fordi godset og fragtbrevene først kommer hjem fra Post Nord centrene i løbet af de sene nattetimer. Derfor kender vi først mængderne, når vi møder ind hos Flemming mellem kl. 6.00 og 7.00. Det gør dagene meget uforudsigelige, hvilket jeg rigtigt godt kan lide.

Hvad gør dig glad for at gå på arbejde?

Jeg er glad for mit arbejde, specielt pga. arbejdstiderne, lønnen og mine kollegaer.

 

 

Hvad er din stærkeste side?

Min stærke side er at finde en god løsning på udfordringer. Jeg havde på et tidspunkt en levering til en privat person, som havde bestilt et stort vinduesparti. Jeg fik læsset vinduespartiet af roligt og sikkert til stor tilfredshed hos kunden.

Hvad inspirerer dig til at gøre en ekstra indsats?

At få ros!

Hvad er succes for dig?

Succes for mig er, når dagene bare glider uden problemer.

Hvad kan irritere dig?

Det kan irritere mig, når jeg glemmer at lukke vinduet i lastbilen, når jeg læsser af ude ved bondemanden, da det kan give en grim lugt inde i bilen!

Arbejdsredskab

Jeg kører en Scania, som jeg har kørt i siden 2014. Jeg kører altid i den samme bil og med den samme trailer, hvilket giver mig et stort kendskab til det materiel, som jeg arbejder med i min hverdag.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/