Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

K. Hansen Transport AS har fokus på sit miljømæssige ansvar

09-12-2016

Vidste du, at hos K. Hansen Transport AS er lastbilerne sjældent mere end 5 år gamle? Som virksomhed har vi meget fokus på miljø, herunder omkostningerne i forbindelse med dette. Det er meget vigtigt for os, at vores lastbiler og materiel i øvrigt lever op til de lovmæssige krav, som løbende skærpes, men det er også vigtigt for os, at vi påvirker miljøet mindst muligt.

Derfor har vi installeret tomgangsstop i alle vores biler. Tomgangsstop indebærer i ordets reelle forstand, at lastbilen bliver stoppet efter 3 minutter i tomgang. Dette sparer på brændstoffet og mindsker ligeledes udskiftning af motorolie og filtre på lastbilen. Samtidig opnås en væsentlig Co2-besparelse.

Halvdelen af K. Hansen Transports chauffører bliver coachet månedligt gennem et Ecolution-program, som Scania Danmark A/S faciliterer. Her får chaufføren konkret feedback omkring sin kørestil, og der fremsendes rapporter med nøgletal på ugebasis. Det giver chaufføren maksimal mulighed for at indøve nye vaner og bedre kørestil til glæde for både driftsøkonomi, miljøet og trafiksikkerheden.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/