Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Fokus på energioptimering hos K. Hansen Transport AS

20-04-2016

I de nye topmoderne lagerhaller hos K. Hansen Transport AS er der installeret et sensorstyret LED belysningsanlæg, som optimerer forbruget af lys. Ved valg af belysning er der tænkt i arbejdskomfort og energibesparelse. Der er installeret LED belysningsarmaturer, som kun tænder ved behov, og medarbejderne skal derfor ikke tænke på at tænde eller slukke lyset, det klarer systemet selv. 

Udvendigt på lagerhotellet er der ligeledes tænkt i energioptimering, idet der er installeret udvendige spots, som kun tænder, når der er behov for det.

Udover besparelserne på strøm, er der ligeledes tale om et anlæg med meget lidt vedligeholdelse bl.a. pga. LED-lyskildens lange levetid.

Der er således kun belysning, når der er brug for det, og K. Hansen Transport har med denne løsning sikret sig et lavt energiforbrug samt et vedligeholdelsesfrit anlæg i mange år.

I løbet af 2016 tager vi fat på et energioptimeringsforløb for at sætte fokus på, hvor der kan optimeres og effektiviseres i forhold til forbrug af lys og strøm i virksomheden.

K. Hansen Transport råder efterhånden over et stort område, hvor den centrale del af virksomheden har til huse på adressen Park Allé 18, 6600 Vejen. Her forefindes terminal, lagerhotel og administrationsbygning, som består af et samlet areal på i alt 22.000 m2. Derudover råder K. Hansen Transport AS over et 12.000 m2 stort lagerhotel på Sverigesvej 8, 6600 Vejen. 

I et samarbejde med K. Hansen Transport er du sikret høj kvalitet i alt hvad vi gør. Du får som kunde en effektiv løsning, der matcher dine ønsker. I hverdagen arbejder alle 130 medarbejdere efter vores værdisæt, som indeholder faglig stolthed, omtanke, respekt, social ansvarlighed, kvalitet, engagement og lovlydighed. 

På samme måde arbejder vi med vores bygninger og materiel. Vi ønsker at optimere og effektivisere så meget som muligt, så vi minimerer vores forbrug, både i form af el og diesel. Derfor sætter vi i løbet af 2016 fokus på energioptimering.

I samarbejde med Solar er der udarbejdet en video, der fortæller om de løsninger, der er valgt i forbindelse med belysningen i de nye lagerhaller. Se videoen her.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/