Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

K. Hansen Transport AS støtter lokalt

14-12-2015

Hos K. Hansen Transport AS støtter vi mange velgørende formål, både lokalt, nationalt og internationalt. Det ligger imidlertid virksomheden meget på sinde at støtte op omkring lokale tiltag, og i løbet af efteråret 2015 er der sponsoreret nedenstående tiltag:

Hjertestarter ved Vorupparkens Børnehave, Askevej 1, 6600 Vejen

I samarbejde med foreningen "Kunsten at redde liv" samt andre lokale sponsorer i og omkring Vejen, er der blevet samlet penge ind til etablering af en hjertestarter ved Vorupparkens Børnehave. Hvert år rammes næsten 4.000 danskere af hjertestop udenfor sygehusene. Uden en hjertestarter er der 5-6% chance for at kunne hjælpe, mens

der ved brug af hjertestarter indenfor 2-5 min. er 50-60% chance for at kunne hjælpe. Foreningen "Kunsten at redde liv" har til dato opsat 373 hjertestartere rundt omkring i Danmark, og de har en målsætning om at sætte 600 hjertestartere op i løbet af 2016. 

Ny bus til ældrecentret Kærdalen

Der var stor glæde på ældrecentret Kærdalen i efteråret 2015, da de kunne indvie deres nye bus. Ønsket om en bus har længe været et stort ønske fra beboerne på Kærdalen, da denne ville give dem mulighed for at komme rundt på ture og få en masse oplevelser. Lokale sponsorer har støttet op omkring projektet og gjort dette muligt.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/