Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Mød en medarbejder - Lager- og logistikmedarbejder Flemming Frøge

24-09-2014

Fra erhvervspraktikant til uundværlig lager- og logistikmedarbejder

Flemming startede i november 2012 i erhvervspraktik hos K. Hansen Transport AS for at snuse lidt til branchen, da han var lidt i tvivl om i hvilken retning hans karriere skulle pege. Virksomheden så lynhurtigt Flemmings talent og sans for logistik, og efter 6 måneder blev han tilbudt en elevplads på det 27.000 m2 store lagerhotel som lager- og logistikmedarbejder.

Idag har Flemming, eller ”lærlingen” som kollegerne kalder ham, været fastansat i 6 måneder, og har ansvaret for, blandt andre, storkunden Frostlight, for hvem han varetager alle lager- og logistikopgaver. Han har 2 år tilbage af sin lager- og logistikuddannelse. 

Nuværende projekt

Flemming står for alle etableringsordrer fra Frostlight. Dvs. at han plukker store partier, som skal ud til den endelige kunde, fx byggemarkeder. Samtidig skal han sørge for at lageret stemmer, fylde lageret op til de næste ordrer samt placere alle varer på de korrekte lokationer. 

Hvad inspirerer dig til at gøre en ekstra indsats?

Flemmings stærkeste side er at han er meget hjælpsom. ”Lærlingen” går meget op i at levere god kundeservice – at kunden altid er glad og tilfreds er hans vigtigste parameter. Dermed lægger han også en dyd i at yde det optimale for kunden – også selvom det til tider kan give overarbejde, hvis ikke alt går efter planen.

Hans svageste side er at han er for dårlig til at spørge om hjælp. ”Jeg vil gerne vise, at jeg selv kan magte opgaven”. Men i meget travle tider kan dette give problemer, da mange ordrer og mangel på overblik ikke er en god kombi.

Til gengæld er Flemming rigtig god til at planlægge og danne sig et overblik over arbejdsopgaverne i god tid. ”Gør man sit forarbejde, kan de store ordrer bare komme an”.

 

Flemming_004.jpg

Når Flemming pakker kampagneordrer fra Frostlight, som skal distribueres ud til 90 forskellige kunder, planlægger og fordeler han ordrerne ud over flere arbejdsdage, så han hver dag pakker dele af ordrerne. Således bliver arbejdet fordelt ud over flere dage, stressniveauet mindskes betydeligt og risikoen for at pakke forkert mindskes gevaldigt. Flemming har lært, at selvom kunderne helst vil have sine varer leveret nu og her, så tager tingene den tid den tager – det gavner på ingen måde at stresse.

Hvad er succes for dig?

Arbejdet fylder en stor del af Flemmings hverdag. Dermed er det også meget vigtigt for ham, at det hele spiller, så andre ikke kommer til at vente på, at han bliver færdig. Han vil hellere arbejde lidt over, for at medarbejdere og kunder er tilfredse og ikke mærker nogen problemer når varerne kommer videre til deres hænder. ”Når jeg har udført mit arbejde tilfredsstillende, kan jeg også gå hjem og holde fyraften med god samvittighed!”.

Flemming er rigtig glad for at være ansat hos K. Hansen Transport AS og sin funktion som lager- og logistikansvarlig for kunden Frostlight samt et par solcellekunder. Han har intentioner om at blive hos K. Hansen Transport efter endt uddannelse, og tilføjer at alt kører på skinner på lagerhotellet – intet bør forandres, udover lagerpladsen. Der er altid for lidt plads på et lager. Samarbejdet med kollegerne er også godt, ”jeg skal bare være bedre til at spørge om hjælp – så kører det som smurt!”.


Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her https://minecookies.org/