Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes
Logo_1.JPG

KUNDELOYALITETSUNDERSØGELSE 2017

Q1 Generelt set - hvordan vurderer

du kvaliteten af vores serviceydelser?

 

undefined

 

Q2 Hvor sandsynligt er det, at du vil

anbefale os til andre? 

 

undefined

undefined

Marianne Bolander, purchaser hos Umicore Building Products Scandinavia A/S (lagerhotelkunde) siger:

"Jeg må indrømme, at vi har været meget spændte på opstarten hos K. Hansen Transport AS, da det kræver meget omhu at pakke vores produkter. Vi har ca. 500 varenr. på lager og meget ligner hinanden. Vi har rigtig meget pluk helt ned til få stk., så vi ved af erfaring, at det kan være svært at håndtere, især i starten. Men jeg må nok sige, at indtil nu har det været en utrolig god og nem start og hele teamet virker utrolig professionelt omkring deres arbejde."  

undefined

 Jan Grønborg, operation manager hos Saferoad Daluiso A/S (distributionskunde) siger:

"Samarbejdet mellem os og K. Hansen Transport AS fungerer godt, og der er et godt samarbejde med de chauffører, der afhenter gods hos os. Det er vigtigt for os som virksomhed, at vi kan være sikre på levering til tiden samt sikker transport med et minimum af skader, og disse kompetencer besidder K. Hansen Transport AS. Vi oplever et stort serviceniveau hos medarbejderne i administrationen, og der er ingen tvivl om, at alle medarbejdere hos K. Hansen Transport AS har de kompetencer, der skal til for at løse de forskellige opgaver. Jeg vil til enhver tid anbefale K. Hansen Transport AS som en god og fleksibel samarbejdspartner inden for distribution i hele Danmark."

 

 

KUNDELOYALITETSUNDERSØGELSE 2016

Q1 Generelt set - hvordan vurderer

du kvaliteten af vores serviceydelser?

 

undefined

 

Q2 Hvor sandsynligt er det, at du vil

anbefale os til andre? 

 

undefined

undefined

Jesper Dam Buch, servicechef hos Epoke A/S siger:

"Hos Epoke har vi lidt utraditionelle varer, som ikke lige opfylder målene for en standard EUR-palle. Epoke producerer maskiner til glatførebekæmpelse og har en bred palette af produkter indenfor dette område, bl.a. sneplove, væskespredere, ladspredere, efterløbere og blandeanlæg. Transport af disse maskiner kræver stor erfaring fra de chauffører, som skal håndtere denne opgave. Vi har arbejdet sammen med K. Hansen Transport i mange år, og vi har stor tiltro til både chaufførerne og det materiel, som K. Hansen Transport gør brug af i forhold til at transportere vores forskellige maskiner. K. Hansen Transport udviser stor fleksibilitet, som er en meget vigtig faktor i vores branche".

undefined

Jes Andersen, Supply Chain Manager hos Georg Jensen Damask siger:

"Vi valgte K. Hansen Transport AS som vores transportør, idet vi ikke kun kunne gøre brug af landsdækkende dag-til-dag distribution, men ligeledes fordi K. Hansen Transport AS tilbyder lagerhotel samt tømning af vores containere. Det er en stor fordel for os, at vi i én og samme virksomhed har disse muligheder for en god og professionel håndtering af vores varer." 

undefined 

Christian Nielsen, Direktør hos BOXIT Container siger:

"Hos BOXIT Containere udlejer vi containere til både private og erhvervsdrivende. K. Hansen Transport AS hjælper os med levering og afhentning af udlejningscontainerne. Det er vigtigt for os, at kunderne oplever en god service fra bestilling af containeren til levering og igen afhentning. K. Hansen Transport AS er med til at sikre, at kunderne oplever god service i forbindelse med levering og afhentning af containerne, og derfor er vi hos BOXIT Containere glade for samarbejdet. Læs evt. mere om Boxit Container på https://www.boxit.dk/container-udlejning.

 

Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her http://minecookies.org/